Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Leven met botkanker

Leven met botkanker

2/2/2010 - De eerste afspraken in het UMCG - Universitair Medisch Centrum Groningen

Dinsdag 2 februari

 

Afgelopen donderdag werd ik gebeld door het afsprakenbureau van het UMCG. Donderdag 4 februari kon ik om 10:15 uur terecht bij dr. Jutte. Ik legde uit dat mijn man mij begeleid en dat hij vanwege zijn beperking zo min mogelijk auto moet rijden. Daarom vroeg ik of het mogelijk was om zoveel mogelijk afspraken op één dag te plannen, omdat toch al vast staat dat ik geopereerd moet worden.

Zij kon die beslissing niet nemen, maar zou dit overleggen met de verpleegkundige assistente van de arts en dan zou ik terug gebeld worden. Gemakshalve ging ik er al van uit dat ik die week niet terug gebeld zou worden, maar op maandag; en dat gebeurd.

De verpleegkundige assistente van dr. Jutte belde mij op mij te vertellen dat donderdag 11 februari drie afspraken zijn ingepland voor mij.

 

9:15 uur consult bij dr. Jutte

10:30 uur consult bij anethesie

's middags consult met verpleegkundige van dr. Jutte voor verpleegkundige screening

 

Rob vindt 9:15 uur wel akelig vroeg, maar ja dat moeten wij dan maar accepteren als wij zoveel afspraken op één dag gepland willen en dan ook nog in zo'n kort tijdsbestek.

Mijn schoonouders hebben aangeboden om ons te helpen waar ze maar kunnen. Vriendinnen hebben toegezegd mij te bezoeken als ik langere tijd in Groningen moet blijven of mij komen bezoeken wanneer ik weer thuis ben. Dit soort gebaren kan ik alleen maar ontvangen en ervaren en dankbaar voor zijn wat ik ook zeker doe.


Over mij

In dit blog wordt verteld hoe botkanker bij een jonge vrouw werd ontdekt en hoe het gezin daarmee is omgegaan. Het gehele proces wordt hier gevolgd.

Links

Home
Bekijk mijn profiel
Archief
Entry 8 van 15
Laatste Pagina | Volgende Pagina